Reviews

Wij behandelen reviews via Trustpilot, Google en via onze eigen website.

Op productniveau kunt u een review plaatsen. Scroll naar beneden en vervolgens ziet u Beoordelingen staan. Zie de afbeelding hieronder.
Fakkelkopen reviews
Scroll vervolgens de al geplaatste reviews voorbij naar beneden om een review te plaatsen.

Reviews op Google

4.5
Gebaseerd op 124 beoordelingen
powered by Google
Xander ReinnersXander Reinners
08:31 17 May 23
Top kwaliteit fakkels en rookpotten en super snel geleverd, deze website staat in onze favoriete voortaan
kim driesenkim driesen
10:57 22 Apr 23
Ik had voor de 1ste keer rookpotten geel en rood en ook fakkels besteld. Super tevreden en exact zoals ze voorgesteld in beschrijven. Binnen 2 weken gaan we er nog bestellen.
yusuf ziya cifciyusuf ziya cifci
18:07 04 Apr 23
Ik heb een fakkel gekocht voor mijn verloving en ik kan je zeggen dat ik super blij was. Toen de fakkel eenmaal af ging dacht ik heel even zal het wel mijn verwachtingen na komen, en wat voor een heftig dikke rook was dit die ook nog eens best lang bleef af gaan. Ik was dus bang dat 1 niet genoeg zou zijn maar in tegenstelling ik was super blij verrast
RonRon
16:07 19 Dec 22
Onlangs een bestelling gedaan en gelijk betaald.Na 1 week nog geen bevestiging.Bedrijf telefonisch niet bereikbaar.Een mail naar klanten service,geen antwoord.Wel dezelfde dag een mail dat de bestelling verzonden was.Volgende dag alles in huis.Klasse toch.!!!Overal word wel een foutje gemaakt,dus ik maak me er niet druk om.Gewoon goed geregeld.Volgende keertje bestel ik er weer.Ron
Lisa van DamLisa van Dam
15:50 01 Nov 22
Gebruikt voor een halloween fotoshoot. Heel fijn en gemakkelijk om te gebruiken. De rook/kleur is mooi en goed zichtbaar en hij rookt lang genoeg, maar de rook blijft ook weer niet te lang hangen, wat fijn is voor de omgeving. S'ochtends besteld, s'avonds had ik ze in huis, super fijn!De zwarte rook maakte iets meer geluid dan sommige andere kleuren. Handig om een emmer + water mee te nemen als je ze gebruikt tijdens een fotoshoot.
js_loader

Reviews op Trustpilot

onafhankelijke reviews

Widget niet zichtbaar? Zie dan Trustpilot voor onafhankelijke reviews.

Tevreden?

Tevreden over het product? Laat een beoordeling achter en maak kans op een waardebon van € 100,00! Laat u een review achter op Google, Trustpilot en op de website? Dan maakt u dubbel kans!

Zie ook het spaarpuntensysteem.

Niet tevreden?

Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een oplossing.