Handfakkel Solas

 16,95 incl. btw

PyroPol
Duur: 1 minuut
Ontsteking: slagzekering
Lichtsterkte: 15.000 candela

Let op, deze producten mogen uitsluitend worden gebruikt als noodseinmiddel.

Verdien tot 170 punten.

Artikelnummer: HANDFAKKEL Categorie:

Beschrijving

Meer dan 25 stuks bestellen? Vraag een offerte op maat aan.

Zie ook: Vuurfakkel of Solas fakkel.

De handfakkel is een noodbaken voor nauwkeurige locatiemarkering voor overdag of ‘s nachts. Deze handfakkel rood of wit is goedgekeurd volgens de SOLAS/MED/USCG en is ontwikkeld om zelfs buitengewone omgevingsomstandigheden te weerstaan en een betrouwbare werking te garanderen, zelfs na onderdompeling in water. Onsteking vanaf de onderkant van de handfakkel met behulp van een slagzekering en garandeert een veilige en eenvoudige bediening. De handfakkel brandt 60 seconden druppelvrij bij een lichtintensiteit van 15.000 candela. Door zijn felrode of felwitte vlam zorgt voor een zeer hoge helderheid en biedt dit noodsignaal ook overdag een optimale positiemarkering. Eenmaal geactiveerd, blijft de handfakkel onder water branden.
Dit product is verplicht in reddingsboten en reddingsvlotten aan boord te houden. Aanbevolen voor alle voertuigen voor op zee zowel professioneel al recreatief.

De solas handfakkel CF3 noodsignaal heeft een levensduur van 3 jaar.

Gebruiksaanwijzing

– Draai de rode schroefdop op het handvat van de fakkel los. De rode trekkerhendel wordt losgelaten.
– Houd het signaal stevig vast bij de veilige handgreep en trek de rode trekkergreep stevig naar buiten.
– Houd de fakkel met gestrekte arm (benedenwinds) vast. (Ontsteking vindt plaats na een vertraging van 2 seconden)

De Handfakkel Solas CF3 zijn dé noodsignalen voor maritiem gebruik! Zowel de standaard als de uitschuifbare variant zijn van uiterst hoge kwaliteit. De Solas noodsignalen zijn namelijk geheel waterdicht, zijn voorzien van een handvat voor optimale grip en zijn zeer gemakkelijk te ontsteken door het trekkoord. De Elios fakkel produceert één minuut lang een lichtsterkte van 15.000 candela, waarmee u op zee en land goed zichtbaar bent. Solas fakkels zijn fakkels die voldoen aan de SOLAS (Safety Of Life At Sea) maritieme normen. Deze fakkels hebben een hoge betrouwbaarheid en worden voornamelijk gebruikt in de scheepvaart en andere maritieme situaties.

Inhoud
1 Handfakkel Solas noodsignaal

Komt overeen met SOLAS 1974 / MED, CE 0589-P1-0723, BAM-P1-0695, volgens de laatste Europese richtlijn CE goedgekeurd door de BAM in Berlijn. Alle solas fakkels en rooksignalen die Fakkelkopen.nl aanbiedt zijn voorzien van de juiste certificering. Zo voldoen al onze producten aan de CE-certificering (Conformité Européenne). Dit wil zeggen dat de producten zijn goedgekeurd volgens alle geldende regels binnen de EER. Indien gewenst kunt u bij ons een MSDS-document opvragen per product.

Lees voor gebruik en aankoop de veelgestelde vragen, bijsluiter en algemene voorwaarden.

Afmetingen: 230/30 mm
Gewicht: 180 gram

Extra informatie

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handfakkel Solas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *