Aanbieding!
(1 klantbeoordeling)

 9,95 incl. btw

Duur: 50 seconden
Rookafvoer: beide zijden
Ontsteking: trekkoord
Zie ook: One-Sided

Verdien tot 100 punten.

Artikelnummer: ROOKE Categorie:

Beschrijving

Technische specificaties
Rooktijd: ca. 50 sec. (two-sided)
Hoeveelheid rook: ca. 40 mΒ³
Patroongewicht: 160g
NEM: 40 gram
Diameter: 40mm
Lengte: 140 mm
Rookafvoer: aan beide zijden
Ontsteking: trekkoord

De rookfakkel tweezijdig produceren een dichte gekleurde rook die uit twee openingen komt. De brandtijd is ongeveer 50 seconden. P1 rookfakkel met trekontsteker (ring en draad).

Onze rookgranaten zijn het perfecte hulpmiddel! De dubbelzijdige rookfakkels worden ook gebruikt bij simulatieoefeningen van politie en brandweer.

Dit product NICO Two-Sided valt onder noodseinmiddelen en bedoeld om de aandacht van de autoriteiten te trekken in bepaalde (nood)situaties in de scheepsvaart. Voorbeelden van noodseinmiddelen zijn; rookpotten- en fakkels en handfakkels (handstakels). Artikel 5 Regeling overige Pyrotechnische Artikelen (ROPA) mogen alleen voor dat doel gebruikt worden! Het is niet toegestaan om deze producten te gebruiken ter vermaak.

Alle rookfakkels en rooksignalen die Fakkelkopen.nl aanbiedt zijn voorzien van de juiste certificering. Zo voldoen al onze producten aan de CE-certificering (ConformitΓ© EuropΓ©enne). Dit wil zeggen dat de producten zijn goedgekeurd volgens alle geldende regels binnen de EER. Indien gewenst kunt u bij ons een MSDS-document opvragen per product.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Oranje, Rood, Violet, Wit, Zwart-grijs

1 beoordeling voor Rookfakkel – Tweezijdig – 50 seconden

  1. Lars

    Werk goed!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *